20 d’octubre de 2020 20/10/20

Gran èxit de participació: el concurs fotogràfic d'Instagram #mysecretteuladamoraira ja té guanyadors

Gran èxit de participació: el concurs fotogràfic d'Instagram #mysecretteuladamoraira ja té guanyadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gran èxit de participació: el concurs fotogràfic d'Instagram #mysecretteuladamoraira ja té guanyadors - (foto 2)
  Gran èxit de participació: el concurs fotogràfic d'Instagram #mysecretteuladamoraira ja té guanyadors - (foto 3)
  Gran èxit de participació: el concurs fotogràfic d'Instagram #mysecretteuladamoraira ja té guanyadors - (foto 4)

  El concurs de fotografia promogut per l'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Turisme i Comunicació ha tingut un gran acolliment amb més de 500 fotografies participants.

  Amb el motiu proposat "Comparteix els secrets que guarda Teulada Moraira" la intenció era que els participants mostraren plasmant-ho en fotografies tot allò que identifica al nostre municipi com pot ser la naturalesa, l'arquitectura, la gastronomia o les tradicions i ho publicaren en la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #mysecretteuladamoraira

  El municipi s'ha convertit, així, en font d'inspiració per a la realització de les fotografies i amb això s'ha pretés revalorar i fomentar el coneixement de l'àmplia oferta que té Teulada Moraira.

  El concurs inicià a principis de març però a causa de la crisi sanitària es va ampliar el termini fins a juliol i cadascun podia presentar tantes fotografies com desitjara.

  L'Ajuntament ha comptat per a aquests premis amb la col·laboració d'AECO a través dels associats: Restaurant Vespas, Doña Alpargata i Moraira ebikes, el Centro de Vela & Remo Club Nàutic Moraira i l'Auditori Teulada Moraira.

  Els guanyadors han sigut els següents:

  1r Premi: @franciscdegea

  AECO: Pack amb diversos regals en el qual participen Restaurant Vespas (2 pizzes per a portar), DoÑA ALPARGATA (Un parell d'espardenyes) i Moraira EBikes (24h de lloguer dE bicicleta)

  2n Premi: @gimeneztarin

  CENTRO VELA & REMO CLUB NÀUTIC MORAIRA. Excursió 2 hores KAYAK + SNORKEL per a 4 persones. Excursions guiades amb instructor per la costa de Moraira

  3r Premi: @jovicvi

  AUDITORI TEULADA MORAIRA. val per 2 entrades

  4t Premi: @josefranrovi

  CENTRO VELA & REMO CLUB NÀUTIC MORAIRA. Excursió 2 hores KAYAC + SNORKEL per a 2 persones. Excursions guiades amb instructor per la costa de Moraira

  Finalistes:

  1r finalista: @lebarx
  2n finalista: @morairasun
  3r finalista: @jaume_oller
  4t finalista: @scubamoraira
  5é finalista: @curromoraira
  6é finalista: @morairasun

  Tant l'Ajuntament com els col·laboradors del concurs volen agrair a totes les persones participants el seu esforç, creativitat i originalitat a l'hora de capturar les imatges que transmeten el que significa per a ells Teulada Moraira.

  Adrián Ruiz, Regidor de Turisme ha volgut comentar "Estem gratament sorpresos amb l'altíssima participació en el concurs i agraïm la col·laboració de cadascuna de les persones que han participat amb les seues fotos per a remarcar tot el que el nostre municipi pot oferir a tot aquell que vulga visitar-nos"

  Pujar