24 de novembre de 2020 24/11/20

La Comissió de Convivència del CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada organitza una nova tertúlia sobre igualtat de gènere

La Comissió de Convivència del CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada organitza una nova tertúlia sobre igualtat de gènere - (foto 1)

     La Comissió de Convivència del CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada ha convocat una nova sessió de les seues tertúlies dialògiques. Projecte obert a tota la ciutadania i que compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat. L'objectiu d'aquestes tertúlies és poder conversar lliurement sobre temes relacionades amb l'educació, agafant com a base articles o notícies.

    La pròxima sessió, convocada per Isabel Ródenas, la professora i delegada de la Coordinadora d'Igualtat i Convivència (CIC), tractarà sobre noves masculinitats i la seua influència en la igualtat de gènere, així com en la prevenció de maltractaments escolars. Serà el 30 de gener a les 16.00 hores, a l'aula ABP del CEIP Sant Vicent Ferrer. Les persones interessades poden contactar amb l'organitzadora per telèfon: 617 489 528.

    Aquestes xarrades, encara que no són multitudinàries, tenen continuïtat gràcies a les demandes de les famílies i poden comptar amb la participació de tota la comunitat educativa, mares i pares dels centres educatius de Teulada i Moraira, així com professorat interessat. Les últimes sessions realitzades han tingut molt bona acceptació, per la qual cosa el projecte espera continuar creixent.

    Pujar