4 de desembre de 2020 4/12/20

Hui s'ha celebrat l'últim Consell d'Infància de l'any 2020

Hui s'ha celebrat l'últim Consell d'Infància de l'any 2020 - (foto 1)

  El Consell va iniciar el seu recorregut a l'octubre de 2019 i es va crear a conseqüència del reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància (CAI) otorgat per UNICEF.

  El programa de Ciutats Amigues de la Infància busca contribuir a millorar les condicions de vida dels xiquets, xiquetes i adolescents mitjançant la promoció i la implantació de polítiques municipals que garantisquen el seu desenvolupament integral amb un enfocament de drets.

  El treball realitzat pel Consell, no s'ha vist alterat per l'estat d'alarma sanitària. Mensualment s'han reunit els seus membres juntament amb l'equip del CAI i en algunes reunions puntuals ha participat el Regidor de infància, Aitor Llobell, per a anar tractant els temes que més interessen als xiquets i xiquetes de Teulada Moraira.

  En aquestes reunions s'han tractat conjuntament diverses problemàtiques i se'ls ha donat resposta i solucions. Hui s'ha celebrat l'última sessió, en la qual s'ha fet una anàlisi d'aquelles tasques que s'han dut a terme, a més s'ha reflexionat sobre la feina que hi ha per fer en aquesta matèria. També s'ha arribat al compromís de continuar treballant amb ells i elles, i la creació d'un reglament formal sobre aquest organisme perquè cobre la importància que es mereix dintre l'Ajuntament de Teulada Moraira.

  En la reunió ha participat l'Alcaldessa Rosa Vila que els ha desitjat unes felices i merescudes vacances per tot el viscut enguany i pel comportament exemplar que han tingut durant tot el confinament. També els ha animats a continuar amb allò que els agrada que és donar-li veu als xiquets i xiquetes de Teulada Moraira.

  Per la seua part el Regidor d'Infància, Aitor Llobell, ha volgut ressaltar el treball realitzat tant per les treballadores com pels Consellers i Conselleres així com el seu esforç en continuar amb l'activitat d'aquest organisme i adaptar-se a les noves circumstàncies, a més d'animar a continuar treballant amb il·lusió perquè el curs 2020/2021 puga ser molt productiu i ple de projectes.

  Pujar