20 d’octubre de 2020 20/10/20

Acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Teulada Moraira i l'Acadèmia Nàutica Yatch Màster

Acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Teulada Moraira i l'Acadèmia Nàutica Yatch Màster - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Teulada Moraira i l'Acadèmia Nàutica Yatch Màster - (foto 2)

  Amb la finalitat d'acostar els esports nàutics d'esbarjo i professionals als ciutadans, divendres passat es va signar un acord de col·laboració de dos anys de duració entre l'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria d'Esports amb l'acadèmia Nàutica Yacht Màster pel qual es compromet a impartir dos cursos amb tarifes especials per a les persones residents en el Municipi.

  • El títol esportiu d'esbarjo, LLICÈNCIA DE NAVEGACIÓ, habilita per a navegar amb embarcacions de fins a 6 metres d'eslora, i motos aquàtiques de cilindrada il·limitada. Aquest curs té una duració de 2 hores de teoria i 4 de pràctiques en embarcació. És una Llicència Oficial En l'àmbit dels títols professionals,
  • CURS DE MONITOR DE MOTO AQUÀTICA, habilita per a treballar de Monitor en empreses de lloguer. La duració del mateix és de dos dies, teòrica i pràctica. És un carnet federatiu i vàlid per a treballar en tot el territori nacional.

  Donat el caràcter professional d'aquests títols i la seua habilitació per a treballar, l'acadèmia es compromet a fer una reducció de preus als residents del municipi. D'igual forma, en els casos de persones que no puguen optar per la seua situació econòmica, existeix un compromís de valorar juntament amb l'Ajuntament cada cas concret per al seu accés gratuït al curs.

  El Regidor d'Esports, Adrián Ruiz ha assenyalat "Vivim en un municipi costaner per la qual cosa és important posar més l'accent en els esports i activitats nàutiques i amb aquesta premissa estem ja treballant. En aquest cas i amb l'acord hem volgut facilitar l'accés a la formació específica d'aquest sector amb una ajuda dirigida a l'obtenció de titulacions obligatòries que faciliten i amplien les oportunitats laborals per als veïns del municipi."

  Pujar