30 de març de 2020 30/3/20

El PPCS demana "el vot que aposta per les tradicions de Castelló per al PP"

El PPCS demana "el vot que aposta per les tradicions de Castelló per al PP" - (foto 1)
  • Els populars visiten el Centre d'Interpretació de l'Entrada de Toros i Cavalls de Sogorb com a aposta per tot el que uneix als veïns de la província

  • Barrachina: “És necessari conjuminar el vot de centre dreta entorn de les sigles del PP per a acabar amb el bloqueig de Sánchez a la província”

El Partit Popular de Castelló ha demanat avui el vot per a “tots aquells que aposten per les nostres tradicions i per defensar el que significa ser de Castelló”. Així ho ha explicat el president del PPCS, Miguel Barrachina, qui acompanyat pels candidats nacionals i l'alcaldessa de Sogorb, Carmen Climent, han visitat el Centre d'Interpretació de l'Entrada de Toros i Cavalls, així com el cas antic de la capital del Palància.

Barrachina ha explicat que “l'Entrada de Toros és un exemple de tot el que ens uneix i de l'aposta del PP pel que significa aquesta província, des de l'interior a la costa”. Una festa que està declarada d'Interès Turístic Internacional “i que suposa un revulsiu econòmic per a la província que cal defensar i protegir”.

El president, en la capital del Palància, ha manifestat que “el pròxim 10 de novembre, el diumenge, hem de tenir en compte que l'únic vot que és una alternativa a Pedro Sánchez és votar al PP” ja que “en una província petita com és Castelló, on s'elegeix a cinc diputats, només qui aconsegueix escó pot defensar a Castelló”.

Per això “és necessari conjuminar el vot de centre dreta en el projecte de Pablo Casado i del PP per a Espanya i Castelló” ja que “amb només un escó més que Sánchez, el PP conformarà Govern i aconseguirà desbloquejar Espanya perquè es tornin a crear oportunitats”.

El president ha recordat que “en les passades eleccions, tots els vots que no van ser al PP van servir perquè Sánchez guanyés” i “ara hem d'estar units per tot el que defensem els veïns de Castelló”.

Pujar