31 d’octubre de 2020 31/10/20

Sedaví realitza un taller de doblatge en valencià

Sedaví realitza un taller de doblatge en valencià - (foto 1)

    L'Ajuntament de Sedaví ha portat a terme un taller de doblatge en valencià per a tots aquells interessats en este matèria. Llengua i actuació, una barreja que ha funcionat amb èxit en esta iniciativa.
    El projecte ha estat impulsat per la Regidoria d'Educació i Polítiques Lingüístiques, encapçalada per Filo Baixauli, i la col·laboració de la Diputació de València. Al taller han participat dos grups formats per 26 alumnes, cadascun, de l'IES de Sedaví. Els estudiants han pogut aprendre de Francesc Fenollosa, qui era l'encarregat de portar a terme l'activitat.

    Durant el taller, Fenollosa va ensenyar als joves com funciona el doblatge a través d'una metodologia pràctica i didàctica. Així, es va fomentar el ús de la llengua en altres àmbits, com és el món del doblatge.
    I també, els adolescents van poder aprendre sobre la professió de Francesc Fenollosa, les seues dificultats i beneficis. Una professió que fomenta el treball en equip i la pràctica de la llengua, una ferramenta indispensable, cada vegada més, per al món laboral.

    Pujar