elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Sedaví denuncia que l'Ajuntament compra en altres pobles per al 'Dissante Solidari'

El PP de Sedaví denuncia que l'Ajuntament compra en altres pobles per al 'Dissante Solidari'
  • Els populars denuncien la despesa de 400 euros en ingredients per a una paella en un establiment de Manises en lloc d'en un de Sedaví

La promoció del comerç local i la solidaritat a Sedaví s'ha tornat en contra del que inicialment es va pensar quan es van engegar esta classe de programes. Així ho creu el Grup Popular en l'Ajuntament, els regidors del qual afirmen no entén que es pretenga fomentar la compra en els comerços de la localitat i per part del Consistori es paguen més de 400 euros a un comerç de Manises.

El Partit Popular ha retret a l'equip de govern de PSOE-Compromís en els dos últims Plens el que consideren constants incoherències en matèria de foment del comerç local. La polèmica s'ha donat després d'acusar al govern de Ferran Baixauli (Compromís) de ningunejar, en opinió del PP, al comerç de la localitat amb motiu del 'Dissabte Solidari', iniciativa instaurada per l'anterior govern popular amb èxit i que té com a finalitat recaptar fons per a les associacions benèfiques de Sedaví. Esta última edició, segons el PP, ha costat a tots els veïns quasi 2500 euros, mentre que la recaptació ha sigut de poc més de 900 euros, cosa que estos atribuixen a la 'nefasta gestió del govern local'.

Polèmica per una paella

A més, l'oposició critica que es va preparar una paella per a recaptar fons, els condiments del qual i carn va costar a les arques municipals més de 400 euros, pagats en una única factura a un comerç de Manises, en lloc d'adquirir-los en els comerços o en el mercat local. Segons els Populars 'és una burla als comerços de Sedaví dir-los que s'està apostant per ells i que després es compren ingredients que tenim ací en un altre municipi'. Així, des del PP consideren que 'si el teu premi és comprar a Sedaví' com deia l'equip de govern aquest nadal, 'el primer que ha de fer-ho és el propi Ajuntament'.

Pujar