elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví assessorarà als veïns que vulguen reclamar les clàusules sòl

Sedaví assessorarà als veïns que vulguen reclamar les clàusules sòl
  MÉS FOTOS
  Sedaví assessorarà als veïns que vulguen reclamar les clàusules sòl - (foto 2)
  Sedaví assessorarà als veïns que vulguen reclamar les clàusules sòl - (foto 3)

  El Saló de Plens de l'Ajuntament de Sedaví va acollir la xarrada informativa: "Afectats per les clàusules sòl? "Reclama i fes valdre els teus drets", en la qual l'advocat de la Unió de Consumidors, Francisco Rodriguez i l'Advocada de Tyrius – València, Beatriz Rodriguez, van solucionar els dubtes que van plantejar els assistents i van explicar com afecta el IRPH, les clàusules sòl o les despeses de constitució de les hipoteques a l'economia familiar i com reclamar per aquestos conceptes. A més es va recomanar sol•licitar la devolució per escrit, valorar la resposta de l'entitat bancària i si optem per devolució o amortització de la hipoteca.

  La xarrada, a la que van acudir nombrosos veïns del municipi, va ser organitzada per l'Ajuntament de Sedaví en col•laboració amb el Regidor José Francisco Cabanes, que explicà com a membre de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies – Comissió de Consum i Comerç) que des de la Federació Espanyola, en l'última reunió de la comissió es va abordar aquest tema en el qual, des de l'entitat i l'Ajuntament, es va a informar i ajudar als veïns a aclarir els seus dubtes i facilitar-los la documentació per a aquesta reclamació. Estem convençuts que els ajuntaments hem d'optimitzar els nostres recursos al màxim i orientar-los cap a la protecció de les persones que més ho necessiten". De fet el propi Cabanes atendrà prèvia petició de cita, a tots els ciutadans que estiguen interessats en el tema i no van poder assistir, i podran arreplegar la documentació informativa en el consistori.

  L'alcalde de la localitat, Josep Ferran Baixauli, va indicar que espera que aquesta xarrada "siga d'utilitat i puga ajudar al fet que moltes famílies sense recursos tinguen a la seua disposició assessorament que els servisca per a poder reclamar el que és just".

   

  Pujar