17 de novembre de 2019 17/11/19

Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer

Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer  - (foto 1)
  • Van prendre part més de mil persones entre la cursa de 8 Km i la marxa de 4 Km

MÉS FOTOS
Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer  - (foto 2)
Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer  - (foto 3)
Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer  - (foto 4)
Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer  - (foto 5)

L'Associació Espanyola Contra el Càncer va organitzar el diumenge la seua cursa solidària amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. La prova, que va congregar a més d'un miler de persones, es va desenvolupar pels carrers del municipi en dues categories. La carrera de 8 Km i la marxa de 4 Km.

Ramón Blasco del C.A Trenkacames Sedaví amb un temps de 29’05” va aconseguir una diferència de 2’08” sobre el segon classificat Vicente Navarro del C.A 42 i Pico i 2’25” sobre el tercer José Alcántara, també del Trenkacames.

En dones, la victòria va ser para Jeny Gómez amb un temps de 34’42” per davant d'Esther González del C.A 42 i Pico a 5’55” i Estefanía Cerdán a 8’05”.

La resta de vencedors van ser Joaquín Cerverón en Master 40, Miguel A. Vicente en Master 50 i Pepe Aguilar en Master 60, tots ells en categoria masculina, mentre que en la femenina es van imposar Miriam Carrasco en Master 40 i Pilar Fernández en Master 50.

L'Alcalde Josep Ferran Baixauli i la Presidenta de la Junta Local de Sedaví Amparo Guillén van assistir al lliurament de premis, en el que van mostrar el xec per import de 6245 € que s'han recaptat amb motiu de la cursa. Guillén vol agrair a l'Ajuntament, a les persones de la seua junta, als clubs i associacions locals, a les empreses col·laboradores i als ciutadans la seua solidaritat.

ocultar
Ramón Blasco i Jeny Gómez vencedors de la cursa organitzada per la Junta Local contra el Càncer
Pujar