1 de desembre de 2020 1/12/20

Nicola Spada i Beatriz Ferrer, vencedors de la 50ª edició de la Volta a Peu a Sedaví

Nicola Spada i Beatriz Ferrer, vencedors de la 50ª edició de la Volta a Peu a Sedaví - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nicola Spada i Beatriz Ferrer, vencedors de la 50ª edició de la Volta a Peu a Sedaví - (foto 2)
  Nicola Spada i Beatriz Ferrer, vencedors de la 50ª edició de la Volta a Peu a Sedaví - (foto 3)

  Nicola Spada i Beatriz Ferrer van ser els vencedors de la 50a Edició de la Volta a Peu a Sedaví Memorial Celedonio Cano, que va transcórrer pels carrers del municipi, organitzada per la Regidoria d'Esports en col·laboració amb el Club Atletisme Trenkacames. L'italià Nicola Spada es va imposar en la categoria absoluta amb un temps de 28'01" per davant dels veterans Francisco Martín del www.angelasabater.com a dos minuts i vint-i-quatre segons i Fernándo Hernández del Fondistes de Silla a tres minuts i dos segons. En dones, tres veteranes van ser les tres primeres classificades amb el triomf de Beatriz Ferrer del Logos Básket Sedaví amb un temps de 37'57", sent segona Emi García del C.A L'Elianarunning a trenta-un segons i Emily Desprez a dos minuts i cinc segons de la vencedora.

  En el lliurament de premis es va realitzar un reconeixement als Alcaldes i Regidors d'Esports de la democràcia per recuperar i mantenir la Volta a Peu durant els últims trenta-cinc anys, des que es va recuperar, destacant com a Alcaldes Manuel Corredor, Rafael Pérez, José Francisco Cabanes i Josep Ferran Baixauli i com a Regidors Enrique Más, que va ser el Regidor d'Esports que va tornar a impulsar la celebració de la cursa en els anys 80, Joaquín Boix, Carmen Pla, Rafael Macián, Enrique Mocholí, Lola Alacreu, Rosa Barrones, Juan Antonio Valero i el propi Cabanes, que a més representava al seu pare que va morir recentment, igual que Rafael Macián. També van tindre el seu reconeixement, l'Agrupació Musical Santa Cecilia, que va ser la impulsora de la prova en la seua primera edició, Amelia Gil, organitzadora durant trenta-cinc anys i Jose Sanchis pel seu treball durant més de dues dècades també en l'organització de la curds, Irene Asensi, dona de l'atleta del Club Atletisme Sedaví Celedonio Cano que a títol pòstum acompanya al nom de la prova, Recaredo Agulló que després de molts anys d'absència va tornar a actuar com a speaker i Gabino García, vencedor en les primeres edicions i actiu participant fins a la present edició. En el lliurament de premis van estar a més la Diputada Mamen Peris i els Regidors Filo Baixauli i Javier Crespo. Aquests van ser els vencedors de les diferents categories:

  Liliana Castelló (Absoluta Femenina), Nicola Spada (Absoluta Masculina), Beatriz Ferrer (Veteranes), Francisco Martin (Veterans), Ramón Blasco (Primer local Absoluta Masculina), Gabino García (Persona de més edat participant en el Km. Marxa) Alejo Cataini i Julia Romero (Benjamins), Álex Laro i Sofia Royuela (Alevins), Miguel Soria i Alicia González (Infantil) i David Sanz i Claudia Picón (Cadets).

  Finalment la Regidoria d'Esports vol agrair a les empreses col·laboradores i als clubs esportius locals el seu suport, sense el qual no haguera sigut possible la realització de la festa del 50é Aniversari de la Volta a Peu.

  Pujar