13 de juliol de 2020 13/7/20

L’escola d’Estiu i l’Estiu Jove arriben al municipi de Sedaví

L’escola d’Estiu i l’Estiu Jove arriben al municipi de Sedaví - (foto 1)

  Hui 1 de juliol han començat tant l’Escola d’Estiu com l’Estiu Jove a la localitat de Sedaví. Dos iniciatives que pretenen fomentar l’oci i el temps lliure entre els menuts i els joves de la població.

  Es tracta de dos projectes promoguts per l’Ajuntament de Sedaví, liderat pel seu alcalde José Cabanes, que vol posar en valor les activitats d’oci i temps lliure entre els veïns i veïnes més joves.

  Ambdós activitats tenen lloc durant el mes de juliol. Per la seua banda, l’Escola d’Estiu té lloc de l’1 al 31 de juliol per a xiquets d’infantil i primària i, l’Estiu Jove, per l’altre costat, estarà actiu des de l’1 de juliol fins al 28 d’este.

  Dos programes que estaran establerts dins d’una dinàmica de tallers, jocs i activitats que, tot i que sí apostaran per entretenir els participants també volen incloure en estes un gran ventall de valors educatius. Així, trobarem gimcanes, jocs d’escac i esport, i també activitats amb aigua per refrescar els més joves de les altes temperatures estivals.

  En definitiva, parlem de dos iniciatives amb un gran paper per a les famílies que encara no tenen vacances i els seus xiquets ja han acabat l’escola o l’institut. D’esta manera l’Escola d’Estiu o l’estiu Jove són dos opcions idònies per ajudar-les i, a la vegada, educar d’una manera diferent i alternativa els xiquets i adolescents de Sedaví, lluny de la rutina estudiantil de la resta dels mesos de l’any.

  Pujar