27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'Ajuntament de Sedaví va celebrar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

L'Ajuntament de Sedaví va celebrar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere - (foto 1)
  • A l'acte van assistir l'alcalde Josep Ferran Baixauli, la regidora d'educació Úrsula Campo i nombrosos edils de la Corporació Municipal

La Plaza d' en Jaume I va acollir la celebració del 25N Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. L'esdeveniment es va iniciar amb la lectura d'un manifest en memòria de les quaranta-cinc dones assassinades en el que portem de 2017 a càrrec de la regidora de polítiques socials Úrsula Campo, acompanyat d'un minut de silenci, en el que es van soltar nombrosos globos de colors violeta i blanc.

A continuació va tindre lloc l'actuació del trio de jazz compost per Lucía Bisquert, Marina Alcantuz i Javi Albiñana, tancant l'acte l'alumnat de l'IES Sedaví amb els alumnes de tercer d'ESO María Cervera, Nacho Sanahuja i Daniel Rodrigo que van llegir un manifest. El consistori va repartir una borsa amb informació sobre com actuar davant un cas de violència masclista.

Entre el públic assistent, a més de la edila de polítiques socials, es trobaven l'alcalde Josep FerrAn Baixauli i nombrosos membres de la Corporació Municipal.

Pujar