21 de gener de 2021 21/1/21

“La Dipu te Beca” arriba a Sedavi amb 8 joves del municipi

    El municipi de Sedaví ha iniciat, un any més, el programa de la Dipu Te Beca. Un programa en el que huit becaris i becàries s’han incorporat al Ajuntament de Sedaví, liderat per José Cabanes, en departaments com el d’Urbanisme, Rentes o Recursos Humans per a joves de la localitat de Sedaví.

    Les beques són remunerades, un cost entre la Diputació i l’Ajuntament, i duraran els dos mesos d’estiu Es tracta, en definitiva d’aportar als joves una formació extra durant l’estiu, i a més, remunerada, característica que no sol estar present en este tipus de beques i que està sí la té.

    Tot i que no és l’únic municipi que participa en esta iniciativa, sí que és un dels quals més temps porten realitzant-la. I és que es considerada una bona ferramenta per intercanviar coneixements.

    Els joves han passat per un seguit de proves, amb base de puntuacions, en les que han pogut presentar documentació determinada per obtenir uns punts o d’altres. Els qui han tingut una major puntuació són els qui, finalment, es beneficien d’esta beca.

    Pujar