elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans celebra que es materialitze la seua iniciativa amb la baixada de l'IBI enguany

Ciutadans celebra que es materialitze la seua iniciativa amb la baixada de l'IBI enguany

  El portaveu de Ciutadans (Cs), Javier Crespo, ha aplaudit la baixada de l'Impost de Béns Immobles (IBI) enguany 2017. Crespo ha explicat que "a l'octubre de 2015 va ser aprovada una iniciativa de Ciutadans per a baixar progressivament l'IBI, amb la qual cosa es compensaria la pujada produïda durant els últims 10 anys"

  Crespo ha concretat que "el resultat d'esta iniciativa va ser la revisió dels valors cadastrals l'any 2016 i la posterior reducció aproximada del 8 % al 2016".

  El regidor ha destacat que "esta proposta no s'havia presentat fins aleshores per cap grup polític, inclosos PSOE i Compromís que van poder fer-ho a partir de l'any 2013 com a oposició".

  De fet, ha recordat que "al maig d'enguany el grup de Cs de Sedaví va sol·licitar novament la revisió dels valors cadastrals amb l'objectiu de reduir este impost per a l'any que ve".

  "La mesura, esta vegada, va ser rebutjada per l'actual equip de govern, desmarcant-se del camí iniciat per Ciutadans d'anar rebaixant progressivament la càrrega fiscal sobre els veïns", ha subratllat.

  Pujar