15 de setembre de 2019 15/9/19

Amazonians actua a l’IES de Sedaví per la lluita de les dones

Amazonians actua a l’IES de Sedaví per la lluita de les dones - (foto 1)

L’institut de Sedaví ha pogut escoltar en directe el grup de reggae roots Amazonians. Una banda de música sensibilitzada amb la lluita per les dones que ha transmès la seua força als alumnes de l’IES de Sedaví.

La Regidoria d’Educació, encapçalada per Filo Baixauli, amb la col·laboració del professorat de l’IES de Sedaví, ha portat a terme l’organització d’un concert del grup valencià Amazonians. Este ha suposat la cloenda de les activitats programades al centre educatiu pel Dia Internacional de la Dona Treballadora, que s’han realitzat durant tota la setmana.

I és que el concert ha tingut lloc el dia 7 de març a la una del migdia al Saló d’Actes de l’IES que es va omplir de tot l’alumnat del centre de secundària i de l’equip docent per gaudir de l’actuació, demandada també per algunes professores de l’institut.

Amazonians és, si més no, un grup de música format per dones de diverses nacionalitat que canten per la igualtat de les dones en la nostra societat. A través del reggae roots, les artistes han traslladat a l’IES de Sedaví la necessitat d’una lluita que encara, a hores d’ara, queda per guanyar.

Activitats d’este tipus suposen una motivació per als adolescents, que es troben en una etapa en la que, aprendre valors, és un dels seues fonaments per al futur. Amazonians ha permés als assistents passar una bona estona, gràcies, sobretot, a la seua energia a l’escenari.

ocultar
Amazonians actua a l’IES de Sedaví per la lluita de les dones
Pujar