28 de març de 2020 28/3/20

Cs reclama al Consell “l'enderrocament urgent de l'antiga residència de temps lliure de Sant Joan per motius de seguretat”

Cs reclama al Consell “l'enderrocament urgent de l'antiga residència de temps lliure de Sant Joan per motius de seguretat” - (foto 1)
  • El diputat Fernando Llopis traslladarà a les Corts “la necessitat d'acabar amb els focus d'insalubritat i comptar amb un punt d'atenció continuada”

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Fernando Llopis, ha reclamat a la Generalitat “l'enderrocament urgent de l'antiga residència de temps lliure de Sant Joan, de titularitat autonòmica, per motius de seguretat, donat el mal estat de l'immoble”.

El diputat s'ha compromés a traslladar aquesta reivindicació a la Generalitat després de la trobada mantinguda amb els regidors de Sant Joan Santiago Román i Julia Parra. “Ha de ser una prioritat acabar amb focus d'insalubritat i, a més, la demolició de l'edifici permetrà alliberar un espai inutilitzat actualment amb el qual es podrà dotar al municipi infraestructures necessàries”. S'ha referit així a la possibilitat d'ampliar les instal·lacions esportives emprant aqueix terreny que reclamen els representants municipals.

Llopis ha anunciat que també portarà a les Corts “la necessitat de comptar a Sant Joan amb un punt d'atenció continuada molt necessari”. Aqueix servei “és una reivindicació del municipi que evitaria desplaçaments, milloraria l'atenció a persones majors, un col·lectiu nombrós en el municipi, i contribuiria a descongestionar l'àrea d'Urgències de l'Hospital Comarcal”. A més, ha recordat que el punt d'atenció continuada obria la porta al fet que el municipi disposara d'un servei de farmàcia 24 hores. Aquesta visita s'emmarca dins de la ronda iniciada pel diputat de Ciutadans per a recórrer totes les comarques de la província d'Alacant i conéixer de primera mà els seus principals problemàtiques.

Pujar