26 d’octubre de 2020 26/10/20

“Santa Pola es Mou” la Regidoria de Comerç llança una campanya de suport al Comerç Local

“Santa Pola es Mou” la Regidoria de Comerç llança una campanya de suport al Comerç Local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  “Santa Pola es Mou” la Regidoria de Comerç llança una campanya de suport al Comerç Local - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria de Comerç, ha presentat la seua campanya de suport al comerç local “Santa Pola es Mou”, que s'inicia dilluns que ve 20 de juliol.

  Davant la situació a causa de la COVID-19 que vivim en l'actualitat, l'Ajuntament vol manifestar total suport al xicotet comerç, per això seguint la línia de la campanya promocional turística de Santa Pola T'Espera, s'impulsarà la compra en el xicotet comerç i en els nostres mercats.

  Aquesta campanya se centra en l'Eslògan "Santa Pola es Mou" i està dividida en cinc àrees:

  -  Comerç Local

  -  Mercat Central

  -  Peix Fresc #PeixdeSantaPola

  -  Mercats ambulants

  -  Mercats ambulants d'estiu

  La campanya es realitzarà durant tot l'estiu mitjançant suport en premsa local, falques de ràdio i xarxes socials amb la finalitat d'aconseguir el públic local i visitants que estiguen gaudint d'uns dies en la vila marinera.

  Amb la dinamització de la campanya es pretén acostar el comerç al client perquè conega la varietat comercial que hi ha a Santa Pola, així com la seua qualitat, professionalitat, preus competitius i proximitat.

  A més, l'Associació de Comerciants de Santa Pola, s'uneix a la campanya de Confecomerç CV “El Futur Que Compres” que sensibilitza sobre la repercussió de la decisió de compra en el territori i en el nostre futur més pròxim.

  Pujar