25 de novembre de 2020 25/11/20

Santa Pola llança una web per a consultar l’aforament a les platges urbanes

Santa Pola llança una web per a consultar l’aforament a les platges urbanes - (foto 1)
  • S'ha de respectar el distanciament social de dos metres, distanciament entre ombrel·les de quatre metres i distància de sis metres al costat de la mar

MÉS FOTOS
Santa Pola llança una web per a consultar l’aforament a les platges urbanes - (foto 2)

La Regidoria de Platges de Santa Pola, ha creat una plataforma web on s’informa de l’estat d’ocupació de les platges urbanes. 

A causa de la Covid-19, i seguint les recomanacions de Generalitat Valenciana es va crear el Pla de Contingència de Platges, on cal destacar el control dels aforaments per sectorització de cadascuna de les platges. Per a aquest control es disposa d’un important reforç de recursos humans, i mesures d’informació als usuaris. 

En la web https://trello.com/b/rzbmtyco/santa-pola-estado-de-playas s’ofereix, de forma sintetitzada i intuïtiva per als usuaris, l’estat d’ocupació de cadascun dels sectors de cada platja. 

Amb una simple ullada es pot veure l’estat de l’aforament de les platges sintetitzat amb els colors: roig, groc i verd. 

A més s’ofereix tota la informació respecte a les característiques de cadascuna de les platges, així com l’estat de la bandera, qualitat de les aigües i normatives.

"Recordem que les principals normes que han de complir-se són les de distanciament social de dos metres, distanciament entre ombrel·les de quatre metres i distància de sis metres al costat de la mar per a facilitar el passeig per aquesta zona", recorda l'Ajuntament.

La col·laboració ciutadana és clau per a facilitar el distanciament social i extremar les mesures perquè tots i totes puguem gaudir de les nostres platges i cales amb seguretat i higiene.

Pujar