elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'acaba el paper higiènic a un ajuntament de la Comunitat Valenciana

S'acaba el paper higiènic a un ajuntament de la Comunitat Valenciana
  • Compromís denuncia que no hi ha existències des de fa algunes setmanes i el PP assegura que es tracta d'un "problema puntual"

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Santa Pola, José Pedro Martínez ha contestat a les acusacions de Compromís publicades en un medi local, que estan plenes d'inexactituds i un ampli desconeixement de la realitat de l'Ajuntament.

Martínez indica que “afortunadament fa 2 anys que els ciutadans van posar Compromís a l'oposició, precisament per la falta de rigor i de treball que ha ocasionat que l'Ajuntament haja hagut d'aplicar durant 24 mesos un pla d'ajust econòmica que ha llastat la gestió”.

Pel que fa a la manca de paper higiènic "s'ha tractat d'un problema puntual, durant alguns dies, a diverses cambres de bany de l'Ajuntament, cosa que ja ha estat solucionada".

Va ser Compromís per Santa Pola qui va denunciar ahir aquesta situació, assegurant que la gestió dels populars és "la més nefasta de la història recent del municipi". I apunten que "des de fa unes setmanes no hi ha paper higiènic als banys de l'Ajuntament".

Actualment aquesta empresa continua prestant servei fins a l'adjudicació del nou contracte que està en licitació. I pel que fa als pagaments, precisament per la finalització del contracte s'han endarrerit diversos pagaments, que ja han estat abonats a l'empresa.

Des de la Regidoria d'Hisenda confirmen, tal com estableix la llei, que els pressupostos són perfectament legals i que ja treballen als comptes del 2022.

 

Pujar