29 de març de 2020 29/3/20

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat llança la campanya #FiestasLibres i #NoEsNo

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat llança la campanya #FiestasLibres i #NoEsNo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria d'Igualtat i Diversitat llança la campanya #FiestasLibres i #NoEsNo - (foto 2)
  La Regidoria d'Igualtat i Diversitat llança la campanya #FiestasLibres i #NoEsNo - (foto 3)

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria d'Igualtat i Diversitat, llança la campanya #FiestasLibres i #NoÉsNo, que pretén que aquestes festes siguen igualitàries, lliures i diverses per a totes les persones que viuen en la vila i aquelles que ens visiten.

  Samuel Ortiz, regidor d'Igualtat i Diversitat, explica que aquesta campanya és en col·laboració amb la Regidoria de Festes, "volem seguir amb la línia que l'Ajuntament ha portat fins ara i per açò hem llançat la campanya, esperant que arribe a tots els públics, però sobretot a la gent jove. Perquè aquestes festes siguen respectuoses i igualitàries".

  Amb aquesta iniciativa es pretén eradicar la discriminació per qüestió de gènere i per a açò s'ha creat un protocol d'actuació contra les agressions sexistes, també es vol crear un espai segur i de confiança, perquè les persones afectades puguen actuar per elles mateixes o demanar ajuda si ho desitgen.

  Per a açò, Santa Pola comptarà amb un Punt Violeta, organitzat per l'Associació Feminista 'Voces', situat en la Calle Cervantes per a donar suport i confiança a tot el que ho necessite.

  Però amb la campanya també es vol aconseguir unes festes igualitàries i sense discriminacions, on prevalga el caràcter inclusiu i respectuós del nostre poble.

  Pujar