29 de gener de 2020 29/1/20

Lazy Arts, la mostra d'obres de segon de batxillerat d'arts de l'IES Santa Pola, arriba al Museu del Mar

Lazy Arts, la mostra d'obres de segon de batxillerat d'arts de l'IES Santa Pola, arriba al Museu del Mar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Lazy Arts, la mostra d'obres de segon de batxillerat d'arts de l'IES Santa Pola, arriba al Museu del Mar - (foto 2)

  La classe de segon de Batxillerat d'Arts de l'IES Santa Pola s'estrena en el Museu del Mar, les obres de 12 alumnes s'exposaran des del 24 de maig fins al 23 de juny en una exposició única, on podrem veure la seua evolució al llarg de tot el curs, però també una part d'ells, la que ha quedat plasmada en el llenç.

  Lazy Arts és el nom que rep aquesta exposició, però també és una nomenclatura que uneix als 12 alumnes que conformen aquesta mostra d'art: Teresa Álvarez, Celina Engel, Paco Gamuz, Miriam Hernández, Laura López, Günter Orderud, Selene Parada, Yolanda Plà, Nuria Quesada, Marta Rodríguez, Carlos Sempere i Rocío Soler.

  Encara que la idea de realitzar una exposició va sorgir l'any passat, després d'acudir a una mostra que realitzava el Batxillerat d'Arts de Carrús, ha sigut en 2019 quan per fi han pogut dur-la a terme. I per descomptat, tal com confessen els alumnes de l'IES Santa Pola, no s'ho van pensar ni una mica abans d'acceptar la proposta. “Ens fa molta il·lusió que la gent veja les nostres obres, a més, estaran exposades en una sala il·luminada i no és el mateix que exposar en el vestíbul de l'institut”.

  Aquesta és la primera exposició que realitza l'institut, però els professors ja han anunciat que tenen intenció de continuar amb aquesta activitat al llarg dels pròxims cursos.

  Lazy Arts mostra estils molt diferents i variats, és una exposició acolorida, vistosa i plena de diversitat, on podrem gaudir d'obres fetes a aquarel·la, a retolador, a bolígraf i al llapis; però també està composta per collages, fotografies i elements digitals. El seu estil és tan variat que podrem trobar quadres realistes, però també abstractes.

  El 24 de maig a les 19.30 hores tindrà la inauguració de l'exposició en el Museu del Mar.

  Pujar