elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Santa Pola compte amb un registre electrònic operatiu els 7 dies de la setmana

  Des de finals de 2018, l'Ajuntament de Santa Pola ja disposa d'un Registre Telemàtic, plenament operatiu, al qual es pot accedir des de la web www.santapola.es. Gràcies a ell les persones i les entitats poden realitzar diferents relacions amb l'administració per mig electrònic, sense necessitat de desplaçar-se fins al consistori.

  Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l'administració (tals com persones jurídiques, entitats o representants) tenen al seu abast una forma fàcil de fer-la. Però també, aquells ciutadans que no tenen l'obligació legal d'usar-ho poden evitar les cues que es formen en el Registre Presencial. Per a poder usar-ho, únicament es necessita d'un certificat digital, que pot sol·licitar-se en l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola.

  L'Ajuntament deixarà pròximament d'acceptar documentació presentada en finestreta per aquells subjectes ja obligats legalment a utilitzar els mitjans electrònics, per la qual cosa se'ls insta a adoptar les mesures convenients d'adaptació a la nova normativa.

  Des de la web www.santapola.es es pot accedir al servei d'emissió Online de certificats d'empadronament, que inclou el Certificat individual i Col·lectiu, així com amb especificació de la data d'alta en el Padró. Utilitzar aquest servei estalvia molt temps d'espera en les inevitables cues en mostrador per a la seua sol·licitud presencial.
  Es pot sol·licitar a qualsevol hora (excepte en l'horari comprés entre les 00.00 i les 05.00 hores), i és immediat.

  Per a accedir a ell cal entrar en la pàgina web de l'Ajuntament: www.santapola.es – Tràmits – Padró – Certificats d'empadronament.

  Pujar