21 de setembre de 2020 21/9/20

El 29 de juny Santa Pola es vist de color i diversitat per a celebrar el Dia Internacional de l´Orgull LGTBIQ

El 29 de juny Santa Pola es vist de color i diversitat per a celebrar el Dia Internacional de l´Orgull LGTBIQ - (foto 1)
  • L'esdeveniment començarà a les 19.30 hores en el Palmerar amb un taller de pancartes i pintura de cara

MÉS FOTOS
El 29 de juny Santa Pola es vist de color i diversitat per a celebrar el Dia Internacional de l´Orgull LGTBIQ - (foto 2)

El 29 de juny arriba a la vila marinera la quarta edició de “Santa Pola Pride” per a celebrar la diversitat afectiva sexual i de gènere. Aqueix dissabte la nostra localitat s'omplirà de festa, color i la participació de la ciutadania, per a commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ. Samuel Ortiz, regidor (en funcions) d'Igualtat i diversitat ha expressat que “esperem que aquesta reivindicació continue per molts anys”.

A partir de les 19.30 hores hi haurà una concentració a les portes del Parc del Palmerar, on un grup d'animació realitzarà un taller de pancartes i pintura de cara, enfocat a famílies i població en general.

A partir de les 20.30 hores, donarà començament la Desfilada que transcorrerà des del Carrer Elx, fins a arribar a la Plaça de la Constitució (enfront de l'Ajuntament de Santa Pola). La desfilada anirà acompanyat d'una Batukada, la carrossa, grups de ball de Santa Pola i música.

Una vegada finalitzat la desfilada, sobre les 21.30 hores es llegirà un manifest per a revindicar els drets del col·lectiu i a continuació tindrà lloc una performance, per un grup de joves santapoleros.

La Pride Party començarà amb magnificència en la Plaça de la Constitució a les 22.30 hores, amb l'actuació dels DJ’s Orujo, Yiorch i Jes Set.

Pujar