elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Santa Pola denúncia la "hipocresia" del PP respecte al barri de Gran Alacant

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Santa Pola denúncia la "hipocresia" del PP respecte al barri de Gran Alacant
  • Els i les edils del PSOE critiquen que l'equip de govern i l'Alcaldessa no contemplen les reivindicacions dels veïns i veïnes de Gran Alacant respecte a l'oficina de Correus

El Grup Municipal Socialista el mes d'agost passat, després de rebre nombroses queixes de veïns i veïnes de Gran Alacant sobre la falta de sombraje en els exteriors de l'oficina de Correus, va sol·licitar per registre d'entrada a l'Ajuntament de Santa Pola saber si en el projecte de millora d'aquesta oficina es contempla posar zona de sombraje.

Després de dues setmanes sense resposta, per a la nostra sorpresa, en el dia de hui hem rebut la contestació sobre aquest tema, en la qual, en poc menys de tres paràgrafs, es recull que l'Equip de Govern del PP no té pensat millorar l'oficina de Correus de Gran Alacant instal·lant una zona de sombraje.

És més, el Regidor de Gran Alacant literalment ha respost “que en els exteriors de l'oficina de correus de Gran Alacant el sombraje que es contempla és el que de manera natural proporcionen els arbres de la zona”.

Això, a més de reflectir la desídia de l'actual equip de govern amb la seua Alcaldessa al capdavant respecte al barri de Gran Alacant, mostra clarament la hipocresia del PP i les falses promeses que van fer en campanya respecte a la millora d'aquesta instal·lació, àmpliament utilitzat pels veïns i veïnes de la zona.

“El PP s'ha vanat sempre de dir que quan nosaltres governàvem no teníem un edil per a Gran Alacant, quan en realitat tots i cadascun dels membres de l'equip de govern de la legislatura passada tenia molt present la millora d'aquest”, explica Yolanda Seva, Diputada Nacional i Portaveu Adjunta del Grup Municipal Socialista. “Més els valdria que el seu flamant Regidor de Gran Alacant es posara a treballar d'una vegada i fera cas de les reivindicacions del veïnat, de les quals nosaltres únicament ens hem fet eco”, assenyala Seva.

“Dir que els arbres d'aquesta zona proporcionaran ombra natural demostra, com a poc, la ineptitud de l'equip de govern, per no dir que sembla, amb tots els respectes, una conya, ja que és una esplanada en la qual a penes hi ha arbres i a la qual li toca el sol de forma quasi permanent durant la major part del dia”, postil·la Lorenzo A. Cervera, Portaveu del PSOE en el Consistori. “Realment ens sembla que el PP li està prenent el pèl als veïns i veïnes de Gran Alacant”.

Pujar