28 de gener de 2020 28/1/20

El 24 de febrer arriba la primera Campanya Solidaria Contra el Càncer Infantil a Santa Pola

El 24 de febrer arriba la primera Campanya Solidaria Contra el Càncer Infantil a Santa Pola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 24 de febrer arriba la primera Campanya Solidaria Contra el Càncer Infantil a Santa Pola - (foto 2)

  El regidor d'Acció Social, Lorenzo Andreu, la regidora de Sanitat, María Dolores Tomás, i la presidenta de l'Associació contra el Càncer a Santa Pola, Ana María Vera Orts, han presentat aquest matí la primera Campanya Solidaria Contra el Càncer Infantil en la nostra localitat.

  Aquesta campanya tindrà lloc el diumenge 24 de febrer en la plaça de la Glorieta, en horari de 10.00 a 14.00 hores, i amb ella es pretén conscienciar a la població alhora que els més xicotets passen un matí envoltats de jocs i diversió. Es realitza un donatiu de 5 euros com a inscripció, amb el qual els xiquets i xiquetes tenen dret al primer joc, els regalaran una motxilla i una polsera; després d'això serà un donatiu d'un euro per cada joc.

  “Són dotze jocs tradicionals dels quals podrem gaudir durant el matí del diumenge”, ha explicat la presidenta de l'Associació, Ana María Vera, “entre ells carrera de sacs, el joc de les cadires, xapes, sambori, i també jocs de taula com el parxís. Encara que és una activitat destinada als xiquets, no descartem que també puguen unir-se els majors”.

  A més d'això, també hi haurà un esmorzar i tallers de pinta cares i globoflexia a càrrec de Fem Art. Tant des de l'Ajuntament com des de l'Associació han volgut agrair la col·laboració a tots els col·laboradors que fan possible que aquesta campanya puga realitzar-se.

  Pujar