6 de juny de 2020 6/6/20

Emprende Santa Pola trae un nuevo ciclo de jornadas gratuitas para emprendedores

Emprende Santa Pola trae un nuevo ciclo de jornadas gratuitas para emprendedores - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Emprende Santa Pola trae un nuevo ciclo de jornadas gratuitas para emprendedores - (foto 2)

  El Servei Emprèn Santa Pola, a través de l'Ajuntament de Santa Pola, presenta el seu nou cicle de jornades 2018 el pròxim 19 de setembre. Gràcies a la subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant es podrà gaudir de quatre "Càpsules de Màrqueting" dirigides a persones emprenedores, a empresaris o empresàries, però també a persones aturades o amb inquietuds empresarials.

  Samuel Ortiz, Regidor del Servei Emprèn, explica que "vivim en un món en el qual les tendències de consum canvien molt ràpid, disposem de molta informació i serveis i per açò cal adaptar-se als nous canvis; el que volem amb aquestes jornades és portar contingut innovador i transformador".

  Les jornades tindran lloc en el Baluard del Duc, de 19:00 a 21:00 hores, i s'aniran succeint els pròxims dimecres, sent la primera d'elles el 19 de setembre.

  Lean Màrqueting, impartida per Iñaki Mayoral, és la primera d'elles, una sessió orientada als principals punts de desenvolupament d'una proposta de valor per a un negoci. Reuneix tècniques i accions del màrqueting per a promocionar productes, marques i persones de forma efectiva i flexible a baix cost.

  El dimecres 26 de setembre la jornada estarà impartida per Olga Jornet, i tractarà sobre Inbound Màrqueting, com atraure als clients al teu negoci.

  Vídeo Màrqueting és la tercera d'elles, impartida el dimecres 3 d'octubre per Oscar Olcina. Aquesta sessió està dirigida a destacar les eines de missatges en vídeo.

  I el 17 d'octubre se celebrarà l'última d'elles: Social Commerce, impartida per Olga Jornet, sobre com i què has de fer en les xarxes socials per a augmentar les vendes.

  Els interessats poden inscriure's a través de: emprendesantapola@gmail.com, el telèfon 96 669 36 84 o de forma presencial en el Servei Emprèn Santa Pola en el carrer Cervantes, número 28.

  Pujar