elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Santa Pola demana al govern del Partit Popular que vigile el compliment del contracte de neteja

Compromís per Santa Pola demana al govern del Partit Popular que vigile el compliment del contracte de neteja

    Compromís ha demanat hui que l’Ajuntament de Santa Pola vigile el compliment del contracte en vigor amb l’empresa concessionària del servei de neteja i recollida de brosses, i que investigue si s’estan produint incompliments reiterats, ja que, segons afirmen, “és evident que el servei de neteja de Santa Pola no funciona”.

    El contracte de neteja viària, recollida de residus i neteja de les platges de Santa Pola, en vigor des de l’any 2006 i modificat tres vegades als anys 2009, 2010 i 2014, té carències estructurals, com han destacat tots els governs que han passat per l’Ajuntament en els últims anys, però segons Compromís “eixes carències estructurals no expliquen totes les imatges que estem presenciant este estiu de contenidors trencats i desbordats o de falta de neteja i mals olors en alguns punts del municipi”.

    Per a la formació “és imprescindible que el govern del Partit Popular deixe de donar llargues i presente els plecs per al nou contracte de neteja, però més important encara és que vigile escrupolosament el compliment de l’actual contracte per a evitar moltes de les lamentables escenes que podem vore als nostres carrers”. Afegixen que “no és normal que hi hagen contenidors trencats durant setmanes sense que l’empresa els arregle o els repose, que passen mesos sense netejar-los per dins, o que l’única manera de que es netege la brutícia acumulada a les voreres i vies d’alguns punts on s’aglomeren diversos contenidors és esperar a que ploga”.

    La portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, afirma que la neteja del municipi hauria de ser la màxima prioritat de l’Ajuntament: “no pot ser que ens estiguem gastant tots els anys més de quatre milions d’euros en un contracte que no es vigila”. “No fa falta invertir més diners, només és necessari que existisca una adequada supervisió per a evitar esta falta de neteja general que empitjora la qualitat de vida de la ciutadania i danya la imatge del nostre municipi”, reclama la regidora.

    Pujar