13 de juliol de 2020 13/7/20

Les ajudes al lloguer de la Generalitat Valenciana deixen 133.385,93 euros per als veïns de Santa Pola

Les ajudes al lloguer de la Generalitat Valenciana deixen 133.385,93 euros per als veïns de Santa Pola - (foto 1)

    L'Oficina de Habitatge i Mediació de l'Ajuntament de Santa Pola rep més de 130.000 euros en Ajudes al Lloguer 2018, del total de les 126 sol·licituds realitzades a la Conselleria d'Habitatge. La setmana passada es feia públic el primer llistat, pel qual se li concedia a Santa Pola més de 42 mil euros. "A la fi de la setmana passada", explica Gemma Asencio, responsable de l'Oficina, "Conselleria va traure un nou llistat per a aquells beneficiaris que reunint tots els requisits s'havien quedat sense ajuda, i estaven a l'espera d'una nova partida pressupostària".

    El divendres es va publicar el nou llistat, pel qual la xifra inicial s'ampliava i passava a ser de 133.385,93€. "Santa Pola és l'única oficina de tota la Comunitat Valenciana que tramita íntegrament aquestes ajudes, per la qual cosa l'oficina s'ha vist col·lapsada aquests dies, ja que l'últim requisit per a cobrar l'ajuda de Conselleria era que els veïns s'acostaren a entregar els rebuts de juliol a desembre de 2018.", ha expressat Gemma Asencio, encara que la responsable de l'Oficina no ha dubtat a afirmar que "això suposa un al·licient per a continuar tramitant íntegrament les ajudes, perquè ens ofereix uns resultats magnífics".

    Per la seua part Lorenzo Cervera, Regidor de Benestar Social, destaca la importància de sol·licitar aquestes ajudes, ja que "alleuja al Departament de Serveis Socials d'atorgar ajudes individuals que poden destinar-se a altres famílies o recursos com l'alimentació o el pagament de subministraments".

    Recordem que fins al dijous l'Oficina de Habitatge recull els rebuts de juliol a desembre de 2018 per a poder cobrar les ajudes. L'oficina es troba ara situada al Carrer Sant Isabel, número 20.

    Pujar