17 de gener de 2021 17/1/21

El 10 de setembre s'obri la matrícula per al nou curs de l'Escola Permanent d'Adults

El 10 de setembre s'obri la matrícula per al nou curs de l'Escola Permanent d'Adults - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 10 de setembre s'obri la matrícula per al nou curs de l'Escola Permanent d'Adults - (foto 2)

  Del 10 al 21 de setembre estarà oberta la matrícula per al nou curs de l'Escola Permanent d'Adults (EPA), el centre autoritzat per la Conselleria d'Educació per a l'obtenció del títol de graduat d'ESO i A1 de valencià.

  L'oferta educativa del centre és molt diversa i es manté l'alfabetització, neolectors, cultura general, graduat en ESO, les classes de castellà i valencià per a estrangers, la preparació per a la prova d'accés a la Universitat de València i la UNED per a majors de 25 anys i la preparació per a prova d'accés a cicles formatius.

  Però aquest curs hi ha algunes novetats, i és que s'introdueix la preparació per a les proves de valencià de tots els nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià, l'Escola Oficial d'Idiomes i la prova de les universitats (CIAECOVA). Així com, cursos en anglès, que es mantenen l'A1, A2 i el B2, però també s'impartiran classes de B2, encara que això està condicionat al fet que hi haja un nombre suficient d'alumnes.

  La documentació que es necessita per a la inscripció en qualsevol dels cursos nomenats és la següent: una fotocòpia del DNI, una fotografia i el document bancari que facilitarà l'EPA en el moment d'inscriure's. Les classes començaran el dia 1 d'octubre.

  Per a més informació: epa@pucol.es | 96 142 40 56

  Pujar