elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mari Carmen Boillos i Mireia Ros guanyen el sorteig del Dia del Pare dels comerciants de Puçol

Mari Carmen Boillos i Mireia Ros guanyen el sorteig del Dia del Pare dels comerciants de Puçol
  MÉS FOTOS
  Mari Carmen Boillos i Mireia Ros guanyen el sorteig del Dia del Pare dels comerciants de Puçol - (foto 2)
  Mari Carmen Boillos i Mireia Ros guanyen el sorteig del Dia del Pare dels comerciants de Puçol - (foto 3)

  Seguint el seu programa ja consolidat, al març el sorteig mensual de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) corresponia al Dia del Pare, es va celebrar el 20 de març en les instal·lacions de Spause i les guanyadores del xec regal per a gastar en els comerços locals van ser Mireia Ros i Mari Carmen Boillos. Les pròximes activitats de l'associació són el sorteig del Dia de la Mare i la fira del comerç Puçol DeMostra.

  En el seu afany de premiar la fidelitat dels veïns que compren en el xicotet comerç local, l’ACEP organitza cada mes un sorteig prenent com a referència les festivitats més conegudes (Reyes al gener, Sant Valentí al febrer, Dia del Pare al març, Dia de la Mare al maig…).

  Però, al mateix temps, també cerca la fórmula per a premiar la fidelitat dels propis empresaris, els seus associats, aqueixos xicotets comerços locals que aposten per la unió com a fórmula per a fer front a les grans superfícies, per aquest motiu cada mes realitze el sorteig des de les instal·lacions d'un comerç local diferent.

  Tots dos objectius s'han complit al març amb el sorteig del Dia del Pare celebrat en Spause, un local situat en el carrer La Barraca que, a dir de la seua propietària, Adela Ferrando, és «un SPA, un gabinet d'estètica, un local per a tractaments corporals, un espai per a tractaments facials i, finalment, una clínica de osteopatía».

  És, en definitiva, el millor lloc per a trobar un regal ideal per a la teua parella, on gaudir durant una llarga pausa en la qual no hi ha ni mòbil, ni rellotge, ni fills… només aqueixos tractaments per a arreglar els dolors del coll i l'esquena (el més cercat per ells) i per a corregir certes marques del pas del temps (el més cercat per elles).

  En Spause, com en el «País de Nunca Jamás», cal creure i deixar-se portar per les sàvies mans de Cristina, Carmen i Adela, que no tenen clients sinó amics, que ho fan tot fàcil i còmode perquè capbussar-se en aquesta relaxant experiència siga tan atractiu per a l'avieta que acudeix de la mà de la seua néta com per a l'esgotat marit que només té temps per a atendre el seu treball diari.

  Allí, en Spause, Mireia Ros i Mari Carmen Boillos han sigut les agraciades amb els dos xecs de 60 euros per a gastar en el comerç local, el premi del sorteig de Sant Josep. Com la resta de veïns, no solament seguiran comprant en el comerç local, també dipositaran el seu tiquet gratuït en les urnes dels més de cent comerços adherits a l’ACEP, perquè no costa gens participar i sempre toca. El regidor Enric Esteve, el president Gonzalo Alcácer i diversos directius de l'associació van ser els encarregats de realitzar el sorteig, aqueix que sempre toca.

  I si no toca, sempre podrà acudir a la fira del comerç local, Puçol DeMostra, que enguany se celebra els dies 1, 2 i 3 de juny en l'avinguda Mancomunitat. Un lloc perfecte per a gaudir i, de pas, descobrir tot el que pots comprar sense eixir del teu poble.

  Pujar