elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La taula de Participació Ciutadana dels Pressupostos 2018 es retransmetrà on line

La taula de Participació Ciutadana dels Pressupostos 2018 es retransmetrà on line

  La taula de Participació Ciutadana dels Pressupostos Municipals de 2018 de Paterna es retransmetrà per Internet. Així ho ha anunciat la Tinent d'Alcalde i regidora de Tecnologies de la Informació, Eva Pérez, qui ha posat en valor que aquesta reunió puga seguir-se en directe a partir de les 12h, donat l'interès social generat aquests últims dies.

  En la trobada es debatran els pressupostos de 2018, aprovats en Junta de Govern Local el passat 28 de juliol i es ficaran al calendari futures reunions per a explicar els pressupostos als ciutadans i ciutadanes de Paterna. Es tracta d'uns comptes que ascendeixen a 60 milions d'euros i que contemplen una partida per a pressupostos participatius, d'1 milió d'euros.

  Els comptes tornen a ser equilibrades, permetran millorar serveis municipals, introduir nous projectes d'obra pública i promoure la creació de llocs de treball.

  La retransmissió en temps real es facilitarà a través de la web municipal www.paterna.es i en el canal oficial de Youtube de l'Ajuntament de Paterna, on quedarà guardada a la disposició dels veïns i veïnes, igual que ja succeeix amb els plens del Consistori.

  D'aquesta manera, veïns i mitjans de comunicació podran seguir al minut la taula de Participació Ciutadana dels Pressupostos Municipals de 2018, trobada convocada pel Partit Socialista i en el qual previsiblement participaran també els seus socis de govern Compromís i Paterna si Pugues, integrants de l'Acord del Batán.

  La Tinent d'Alcalde i regidora de Tecnologies de la Informació Eva Peréz, ha subratllat que "el pressupost millorarà la previsió d'incendis, augmentarà el nombre de hidrantes en la localitat, arreplega projectes com el segon túnel que connectarà les dues fases del polígon Font del Pitxer, a més de tenir en compte inversions per a la declaració de la Cordà com a Festa d'Interès Turístic Nacional, entre altres projectes".

  A més, ha recordat que "les retransmissions en directe dels plens o comissions de treball és alguna cosa que portem fent des de l'arribada al govern, fruit de la Llei de Transparència que el consistori està aplicant en totes les seues àrees, per la qual cosa en aquesta ocasió està més que indicat, donada la importància de la trobada de matí".

  Pujar