elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna demana la reforma integral del teatre Capri

Compromís per Paterna demana la reforma integral del teatre Capri
  • Per a la formació continuar amb actuacions parcials, com s’està fent fins ara, assoles és posar pegats a la seua situació actual

Compromís per Paterna ha fet pública hui la seua demanda perquè es faça al teatre Capri de la localitat una reforma integral, “coneixedors que en els últims anys, i a conseqüència de diferents desperfectes que han ocorregut al teatre Capri, l’ajuntament ha fet vàries obres d’adequació, totes elles ens pareixen insuficients”, afirma la portaveu de la formació Carmen Gayá.

Segons indiquen des de Compromís, “l’actual estat del teatre i la falta de manteniment fa necessari que des de l’ajuntament es realitze un projecte integral de reforma de l’edifici. Aprofitant l’ocasió es devia actualitzar les instal·lacions del teatre per adequar-les a les necessitats i tecnologies actuals, millorant els sistemes de so, d’enllumenat, acomodament i de seguretat, entre altres”.

“Cal recordar que el teatre Capri és un dels indrets amb una clara empremta cultural al nostre poble, són diverses les entitats culturals que duen a terme a l’edifici la seua activitat, una activitat que es podria veure incrementada amb aquest projecte. Parlem d’un edifici amb molta història i que a hores d’ara està en hores baixes. Un edifici que històricament ha servit perquè grups de teatre, societats musicals i entitats socials desenvolupen la seua activitat. Un edifici amb un encant especial per les seues dimensions, la seua situació i la decoració de principis de segle que li dona una aura especial”, afegeixen des de la formació.

Carmen Gayá declara que, “aprofitant l’ocasió, l’Ajuntament podria temptejar la compra de la casa adjacent al teatre per ampliar les seues instal·lacions, una casa que en aquests moments es troba en ruïna i que permetria dotar al poble d’un conjunt de serveis culturals al mateix centre de la vila. Ampliar el projecte amb aquesta compra i construcció és una oportunitat única i que cal no desaprofitar”.

“S'ha de tindre en compte que la vida cultural i social del poble de Paterna és molt rica, per això cal dotar-la de més instal·lacions per a potenciar-la i realçar el seu valor. Des de Compromís per Paterna, demanem a l’executiu socialista que s’implique en aquest projecte i permeta als paterners i paterneres gaudir d’unes noves instal·lacions culturals”, manifesta per concloure la portaveu de Compromís.

 

Pujar