10 d’agost de 2020 10/8/20

Paterna invertix més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant l'estiu

Paterna invertix més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant l'estiu - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna invertirà més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant els mesos estivals.

  Un total de 6.000 euros han sigut destinats a la instal·lació de tendals en el col·legi de Lloma Llarga i 21.484,42 euros serviran per a finançar les obres en els banys del centre Jaime I, que ja estan finalitzant, i també l'edifici Vicente Mortes, que s'iniciaran en breu.

  Durant l'estiu, els centres educatius romanen tancats amb motiu de les vacances estivals dels escolars i és per açò que l'Ajuntament ha aprofitat, com ja fera l'any passat, per a millorar les instal·lacions.
  Al CEIP Lloma Llarga s'han instal·lat tendals a les fineses de l'edifici. El regidor d'Educació, Esports i Joventut, José Manuel Mora, ha assenyalat que "s'ha aprofitat l'aturada vacacional per a donar solució a aquest problema i s'han invertit 6.000 euros en aquests elements de protecció'".

  D'altra banda, les obres en els banys del centre Jaime I estan a punt de finalitzar. El regidor també ha anunciat que "en breu començaran les obres en el col·legi Vicente Mortes de Paterna i successivament s'anirà donant resposta a les necessitats dels centres educatius".

  Pujar