elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna invertix més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant l'estiu

Paterna invertix més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant l'estiu

  L'Ajuntament de Paterna invertirà més de 26.000 euros en el manteniment de centres educatius durant els mesos estivals.

  Un total de 6.000 euros han sigut destinats a la instal·lació de tendals en el col·legi de Lloma Llarga i 21.484,42 euros serviran per a finançar les obres en els banys del centre Jaime I, que ja estan finalitzant, i també l'edifici Vicente Mortes, que s'iniciaran en breu.

  Durant l'estiu, els centres educatius romanen tancats amb motiu de les vacances estivals dels escolars i és per açò que l'Ajuntament ha aprofitat, com ja fera l'any passat, per a millorar les instal·lacions.
  Al CEIP Lloma Llarga s'han instal·lat tendals a les fineses de l'edifici. El regidor d'Educació, Esports i Joventut, José Manuel Mora, ha assenyalat que "s'ha aprofitat l'aturada vacacional per a donar solució a aquest problema i s'han invertit 6.000 euros en aquests elements de protecció'".

  D'altra banda, les obres en els banys del centre Jaime I estan a punt de finalitzar. El regidor també ha anunciat que "en breu començaran les obres en el col·legi Vicente Mortes de Paterna i successivament s'anirà donant resposta a les necessitats dels centres educatius".

  Pujar