elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna àmplia l'obertura de la piscina d'estiu fins al 9 de setembre

Paterna àmplia l'obertura de la piscina d'estiu fins al 9 de setembre

    El complex lúdic Piscines d'Estiu de Paterna romandrà oberta durant la primera setmana del mes de setembre en el seu horari habitual, d'11 a 20 hores.

    Així ho ha anunciat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, qui ha explicat que "la decisió s'ha adoptat donada la forta demanda dels usuaris que sol·licitaven que es mantinguera oberta fins al començament del curs escolar".

    Així mateix, el regidor Mora, ha destacat el gran acolliment que durant els mesos d'estiu ha tingut el servei entre els paterners i paterneres, amb una mitjana de 500 persones per dia, "la qual cosa ha suposat quintuplicar el nombre d'usuaris, ja que abans del tancament, la piscina solia reunir un centenar de banyistes diaris".

    Aquest augment del número de banyista ha suposat també reforçar els serveis de vigilància del complex durant l'estiu, adoptant mesurades com la instal·lació d'un semàfor que permet regular l'entrada i eixida d'usuaris, iniciatives que tal com ha assenyalat el regidor Mora, "han tingut com a objectiu garantir la seguretat dels usuaris i oferir un millor servei a la ciutadania".

    Pujar