22 de setembre de 2020 22/9/20

MultiPaterna celebra el seu 30 aniversari amb una gran festa i el sorteig de més de mil euros en premis

  • 4 L'organització hi ha encarregat una paella gegant, i es repartiran més de 500 racions entre els assistents

L'associació de comerços MultiPaterna complix 30 anys, i per a celebrar-ho ha organitzat per a este diumenge una jornada festiva dirigida a tots els paterneros i paterneras.

A partir de les 10:30 hores, unes cercaviles recorrerà els carrers del municipi, des de la porta de l'Ajuntament fins el Parc Central, on tindran lloc les celebracions. Exhibicions esportives de beisbol i palissa oferides pel Club de Beisbol Pirates i l'empresa d'esdeveniments "Somnis" respectivament, tallers infantils, i variades actuacions musicals de diferents artistes locals entretindran col·laboradors i visitants.

A les 12 hores, tindrà lloc un acte protocol·lari, en el qual participaran l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la Tinent Alcalde, Eva Pérez, on es descobrirà una placa commemorativa a MultiPaterna, amb motiu del seu 30 Aniversari, per la seua labor de difusió, promoció del comerç local i reforestació del municipi.

A les 14 hores, els assistents podran disfrutar d'una de les 500 racions de la paella gegant que s'ha encarregat per a l'esdeveniment, i després del menjar, l'acadèmia "BlueMusic" s'encarregarà d'amenitzar la sobretaula amb concerts de grups musicals de distints estils.

A més durant tot el dia, tindran lloc diferents sortejos valorats en un total de 1000 euros en diners de MultiPaterna per a gastar en els comerços de l'associació. Hi haurà cinc sortejos de 50 euros durant la jornada a què se sumaran els quatre sortejos de 250 euros que es realitzaran entre els clients que durant la passada setmana van comprar en botigues de l'agrupació. Finalment, també tindrà lloc una rifa d'una bicicleta entre els veïns i veïnes.

Pujar