elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament estrena una web amb la programació de les Festes Majors de Paterna

L'Ajuntament estrena una web amb la programació de les Festes Majors de Paterna

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha creat una web on els ciutadans i ciutadanes poden consultar la programació completa de les Festes Majors que començaran el dijous 16 d'agost.

  La web, que pot consultar-se en l'adreça www.paterna.es/festes, està adaptada per a tots els dispositius; ordinador, mòbil i tabletas electròniques i conté informació de tots els actes que se celebraran durant les festes.

  Amb un senzill disseny i intuïtiu, permet als usuaris filtrar els actes en funció de si es tracten d'esdeveniments relacionats amb Foc, com són la Cordà o les cercaviles, Festes, com les desfilades de moros i cristians, Concerts i actes Religiosos com el Tridu o les processons.

  Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche "a través d'aquesta web, punt veïns com visitants podran consultar en tot moment la programació de les festes, i trobar tant els horaris com l'adreça de cada esdeveniment."

  A més, la regidora Periche ha destacat que la pàgina "compta amb un cercador que permet als usuaris trobar de forma ràpida i senzilla l'acte que busquen, a més de permetre consultar la programació per dies".

  Pujar