2 d’abril de 2020 2/4/20

Compromís: "Els veïns d’Alborgí protesten per la mala planificació d’obres al barri"

Compromís: "Els veïns d’Alborgí protesten per la mala planificació d’obres al barri" - (foto 1)
  • Compromís per Paterna insta a l’Ajuntament a planificar les obres per tal de no colapsar barris i que els talls de carrer previstos es publiquen a la web municipal i xarxes socials amb antelació

MÉS FOTOS
Compromís: "Els veïns d’Alborgí protesten per la mala planificació d’obres al barri" - (foto 2)
Compromís: "Els veïns d’Alborgí protesten per la mala planificació d’obres al barri" - (foto 3)

Compromís per Paterna ha donat a conéixer hui les diferents queixes que ha recollit per part de veïns i veïnes d’alborgí durant els últims dies pel tancament de diferents carrers al barri d’Alborgí. Les queixes en qüestió vénen motivades per les obres començades d’asfaltat al barri i que, a més a més, han coincidit amb les que es venen desenvolupant des de fa un any al carrer Jacinto Benavente. “Les queixes que ens ha traslladat la ciutadania no són en si mateix per les obres, ja que feia més d'una dècada que estaven esperant que es realitzaren, sinó per la falta de planificació que ha tingut l’Ajuntament a l’hora de realitzar-les”, ha informat el regidor de Compromís, Juanma Ramón.

Des de la formació valencianista han volgut destacar que no és una crítica cap al fet que es realitzen obres al barri, de fet eren necessàries després de ser un barri oblidat durant més de deu anys, sinó cap a la forma de procedir per part de l’Ajuntament. “Els veïns i veïnes porten ja un any sofrint molèsties amb les obres del carrer Jacinto Benavente, unes obres que segons estava previst devien haver durat 4 mesos i estem pocs dies abans de que complisquen un any, unes molèsties que ara s’han agreujat amb el tall de més carrers al barri, un fet que ha ocasionat que bona part del barri haja quedat tancat a la circulació, el que suposa que molts veïns i veïnes tinguen problemes per aplegar a les seues vivendes i es tinga a hores d’ara més dificultat per a aparcar, tot acò a un barri que ja de normal sofreix saturació en aquest sentit”, destaquen fonts de la formació.

Respecte a les obres del carrer Jacinto Benavente, Juanma Ramón, ha informat que Compromís ha presentat per registre d’entrada la petició per a conéixer com està a hores d’ara el compromís adquirit per part de l’Ajuntament de bonificar als diferents comerços que s’han vist afectats per les obres a este carrer, una proposta aprobada al plenari i presentada per la formació valencianista. “Volem que els comerços de Paterna siguen defensats com toca, en este cas els ubicats en este carrer, ja que porten quasi un any patint-les a les portes dels seus comerços, el que ha provocat una baixada en el seu volum de negoci”, ha manifestat.

“Des de Compromís per Paterna sol·licitem a l’Ajuntament, amb la finalitat de facilitat la vida quotidiana dels veïns i veïnes de Paterna, una millor planificació de les obres, per així evitar col·lapses com el que ara pateix el barri d’alborgí, no fent coincidir obres en diferents artèries d’ús quotidià per a la ciutadania. Per altra banda instem a l’Ajuntament a avisar amb la suficient antelació de l’inici d’obres a realitzar, o de talls de carrer, aprofitant les eines de les quals disposa, com poden ser la web municipal o les xarxes socials institucionals”, ha conclòs el regidor de Compromís, Juanma Ramón.

Pujar