elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís proposa que Paterna siga centre emissor del Carnet Jove de l’IVAJ

  • La formació valencianista adverteix que d’esta manera la joventut del municipi no haurà de desplaçar-se a altres poblacions limítrofs per tramitar-ho presencialment

Compromís per Paterna ha proposat hui que Paterna es convertisca en centre emissor del carnet jove de l’Institut Valencià de la Joventut, la formació d’esquerres fa esta proposta atenent que en l’actualitat Paterna és un dels pocs municipis de l’àrea metropolitana que no compta amb este servei. “Fem esta proposta perquè la joventut de Paterna amb edats compreses entre els 14 i 30 anys que ho desitgen puguen obtenir este carnet sense necessitat de desplaçar-se a una altra localitat”, destaca el regidor Juanma Ramón.

Des de la formació recorden que el Carnet Jove de l’IVAJ es tracta d’un document que permet obtenir importants descomptes en oci i temps lliure, ja que té com a objectiu facilitar a tots els i les joves la seua mobilitat i intercomunicació, així com possibilitar el seu accés, mitjançant l'articulació de determinats avantatges a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

És per esta raó que des de Joves amb Compromís Paterna, el seu portaveu, Pere Gago, ha manifestat que “des de joves exigim que la nostra joventut puga fer-se el Carnet Jove de l'Ivaj a la Casa de la Joventut. No podem deixar a la joventut paternera sense els innumerables avantatges que facilita este document per haver de desplaçar-se fora de Paterna per a la seua tramitació”.

“Demanem que l’Ajuntament de Paterna signe, com més prompte millor, conveni amb l’IVAJ per a posar en marxa la proposta que llancem, un conveni com aquest que demostraria el nostre ferm compromís com a representants públics en fer polítiques per estar prop de la joventut del nostre poble, oferint-los les màximes facilitats tenint en compte les seues necessitats”, ha destacat Juanma Ramón.

El mateix regidor ha manifestat per a concloure que “parlem d’una proposta que no li suposaria a l’ajuntament una gran infraestructura, ja que de la mateixa manera que es tramita el Carnet Jove municipal a la casa de la joventut es podria tramitar el de l’IVAJ, afavorint així a la joventut paternera”.

Pujar