elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Joventut de Paterna oferta un curs de monitor de temps lliure

La Casa de la Joventut de Paterna oferta un curs de monitor de temps lliure
  MÉS FOTOS
  La Casa de la Joventut de Paterna oferta un curs de monitor de temps lliure - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha obert el termini per a presentar la inscripció al curs de monitor/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil que tindrà lloc a partir del mes de setembre.

  El curs, que està homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), tindrà lloc els divendres vesprada i dissabte demà amb una duració de 310 hores, repartides en 150 hores de fase teòrica i 160 hores de pràctiques.

  Tal com ha explicat el regidor de Joventut José Manuel Mora, "les classes van dirigides a totes aquelles persones, majors de 16 anys, que els agrada treballar amb xiquets i joves, tant a nivell voluntari com a nivell professional".

  A més, el regidor Mora ha recordat que el curs, que té un preu de 200 euros, comptarà amb un descompte de 90 euros per a aquells veïns i veïnes que tinguen el Carnet Jove de Paterna i de 50 euros per als que compten amb el Carnet Jove de l'IVAJ.

  Els diferents mòduls que conformen el curs tenen com a objectiu oferir als assistents les ferramentes necessàries per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i a la joventut en el marc de la programació general d'una organització.

  Així mateix, durant les sessions s'aplicaran tècniques específiques d'animació grupal, amb especial incidència en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  Finalment, el regidor Mora ha recordat que les inscripcions es realitzaran per orde de sol·licitud dins de l'horari d'atenció de la Casa de la Joventut i els sol·licitants hauran d'aportar el DNI i presentar el Carnet Jove corresponent per a accedir al descompte.

   

  Pujar