elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva no tindrà festejos a la platja durant la nit de Sant Joan

Oliva no tindrà festejos a la platja durant la nit de Sant Joan
  • El consistori olivense cancel·la la celebració de les fogueres a la seua platja per a evitar aglomeracions i mantindre la prudència davant el Coronavirus

MÉS FOTOS
Oliva no tindrà festejos a la platja durant la nit de Sant Joan - (foto 2)

L'Ajuntament d'Oliva ha decidit cancel·lar les celebracions de la nit de Sant Joan i no permetrà les fogueres ni els festejos a títol personal a causa del Coronavirus. La cancel·lació correspon a la voluntat del consistori olivense de “mantindre la màxima prudència possible i de seguir les recomanacions sanitàries i dels responsables de seguretat”.

Per a controlar que la norma és respectada per la ciutadania, durant la nit de Sant Joan hi haurà un dispositiu especial amb l'objectiu d'evitar l'entrada de veïns a la platja i, d'aquesta manera, anul·lar les aglomeracions típiques d'una nit festiva en l'arena.

La regidora de Festes d'Oliva, Yolanda Navarro, ha lamentat la situació actual però admet que “cal ser prudent per a evitar qualsevol possible contagi de Coronavirus”.

Així doncs, la platja d'Oliva se suma a la de Gandia com a zones de la Safor en les quals no es podrà dur a terme cap mena de celebració en la nit de fogueres més coneguda.

Pujar