19 d’octubre de 2020 19/10/20

Oliva té un sol cas de COVID-19 actiu

Oliva té un sol cas de COVID-19 actiu - (foto 1)
  • Totes les persones de l'entorn del contagi no estan infectades després d'haver donat negatiu en les proves PCR

En la localitat d'Oliva hi ha un sol cas positiu de COVID-19 en aquests moments. Aquest únic contagiat no ha propagat la malaltia ni als seus familiars ni a la gent del seu entorn, ja que totes elles han obtingut un resultat negatiu en Coronavirus després de les proves PCR que els va realitzar Salut Pública.

Tal com confirmen les fonts sanitàries a elperiodic.com, tots els anteriors infectats pel virus ja han rebut l'alta i tan sols hi ha una persona en tot el municipi amb la malaltia.

Al no estar contagiat ningú de l'entorn de la persona infectada, Oliva ha decidit complint totes les recomanacions mèdiques que, a partir de demà dimecres 12 d'agost, es revertisquen les mesures sanitàries i es torne al Nivell 1 del protocol de la ciutat. Aquesta fase del protocol implica que es tornen a obrir els parcs i els jardins de la ciutat, es restablisca l'horari del cementeri municipal, i es restablisquen tots els cursos, conferències i activitats públiques de diverses índoles.

Cal recordar que, abans de tornar a aquest Nivell 1, el consistori d'Oliva va decretar la suspensió de totes les festes i celebracions que suposaren una congregació de gent per a previndre una possible propagació massiva del virus entre els seus ciutadans i turistes.

La normalitat i calma ha tornat a aquest municipi de la Safor, que reprén la quotidianitat amb la tranquil·litat de tindre tan sols un contagiat registrat de manera activa després d'haver-se curat la resta de pacients que havien contret la malaltia anteriorment.

Pujar