12 d’agost de 2020 12/8/20

Alerta a l'Ajuntament d'Oliva després de detectar un cas de COVID-19 entre els seus treballadors

Hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia
Hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia
  • Es tracta del primer contagiat després de dos mesos i la persona infectada, que ja ha sigut aïllada, no treballa de cara al públic i ja s'ha desinfectat tot el consistori

Un dels empleats públics de l'Ajuntament d'Oliva ha donat positiu en Coronavirus i ha sigut immediatament aïllat i tractat una vegada es va activar el protocol corresponent. Aquest és el primer cas de COVID-19 a Oliva després de dos mesos sense rastre de la malaltia en la localitat de la Safor.

És rellevant indicar que aquest treballador no duia a terme les seues funcions atés el públic, per la qual cosa s'ha desinfectat tota la zona de treball i s'ha procedit a aïllar al seu entorn familiar i social per a realitzar-los les proves PCR i conéixer si també han sigut infectats o, per contra, es mantenen sans.

Fins al moment, els resultats dels test PCR del seu entorn han donat negatiu, encara que el Departament de Salut Pública continuarà realitzant proves per a garantir la seguretat sanitària.

Davant aquest primer cas registrat a Oliva, els responsables sanitaris del consistori han implementat un dispositiu especial de detecció prematura entre la resta dels treballadors públics. A més, insisteixen a extremar les mesures preventives en tots els departaments municipals.

El consistori demana tranquil·litat als seus veïns i insisteix que l'èxit de les mesures de contra el virus depenen del compliment de les indicacions de les autoritats sanitàries i l'ús obligatori de la màscara, a més del distanciament social i la rentada contínua de les mans.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar