30 de novembre de 2020 30/11/20

Augment imparable de contagis a Morella: l'Ajuntament suspén tots els actes

Augment imparable de contagis a Morella: l'Ajuntament suspén tots els actes - (foto 1)
  • No es descarta prendre mes mesures “en cas que siguen necessàries”

Els contagis de covid-19 a Morella i les poblacions d'al voltant continuen imparables. Així ho ha comunicat Salut Pública a l'Ajuntament de Morella, qui ha decidit suspendre tots els actes públics i demana als veïns que extremen les mesures de distància social, higiene i ús de la màscara.

“Amb els resultats de PCR que s'han obtingut hui i tal com han comunicat des de Salut Pública, continua l'augment de detecció de contagis de COVID-19 a Morella i altres poblacions de la comarca”, ha detallat el consistori en un comunicat. Les dades oficials totals les comunicarà la Conselleria de Sanitat.

El text, breu però clar, insisteix que l'Ajuntament de Morella ha decretat la suspensió de tots els actes públics organitzats per als pròxims dies, els quals es reprendran quan la situació siga més favorable.


“Des del consistori es torna a recordar a tota la ciutadania, la importància de seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la màscara, així com mantindre la quarantena d'aquelles persones que se'ls ha realitzat la prova PCR, independentment del resultat. A més, els Serveis Socials de Morella estan a la disposició de les persones que ho necessiten a través del telèfon 964 16 00 34 ext. 5”.

L'ajuntament també aclareix que informarà, d'acord amb les autoritats sanitàries, de noves mesures “en cas que siguen necessàries”. 
 Aquest anunci coincideix amb la possible declaració del toc de queda en la Comunitat Valenciana i la resta d'Espanya que els està comptant elperiodic.com en directe.

Pujar