26 de setembre de 2020 26/9/20

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª - (foto 1)
  • El Sud i l'Eliana guanyen un quart premi, Salvador Giner un sisè i El Quint també aconseguix "palet" per l'enginy i gràcia del seu monument

MÉS FOTOS
La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª - (foto 2)
La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª - (foto 3)
La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª - (foto 4)
La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 8ª - (foto 5)

La Junta Central Fallera de València va anunciar ahir a última hora els premis dels monuments infantils, que enguany han deixat sis "palets" a Mislata. Els jurats de cadascuna de les seccions en les quals participaven les falles infantils de Mislata anaren passant al llarg de la jornada d'ahir per a valorar la qualitat artística, l'enginy i la gràcia de cada monument. I ja per la nit revelaren el seu veredicte.

La major alegria se l'emportaren els infantils de Doctor Marañón-Mestre Palau, que es proclamaren vencedors de la seua secció, la 8ª. El monument de l'artista Ángel Navarro, que porta per títol "Una terreta molt dolça", s'emportà també el primer premi d'Enginy i Gràcia de la seua secció.

Els premis infantils d'enguany han atorgat també dos quarts premis a Mislata, un per a la falla l'Eliana-Cid, en la secció 14ª, i un altre per a Lepanto-En Joan d'Àustria, en la secció 15ª. I un sisè premi, el que ha rebut el monument infantil de Salvador Giner-Gregorio Gea, que competia en la secció 17ª.

La falla infantil de Mislata que competia en una categoria de major nivell era la del Barri del Quint-Pizarro, en la secció 7ª. "La xispa de la vida", obra de Servior & Priol, ha rebut el tercer premi d'Enginy i Gràcia de la seua secció.

Pujar