26 de novembre de 2020 26/11/20

El coronavirus es torna a colar a les aules de la Vall d'Uixó

Nou cas de covid a les aules de la Vall d'Uixó
Nou cas de covid a les aules de la Vall d'Uixó
  • Un alumne d'infantil 3 anys ha donat positiu en covid-19 i ha obligat a guardar quarentena preventiva a la resta de companys

Un alumne d'infantil 3 anys del CAES Lleonard Mingarro de la Vall d'Uixó ha donat positiu en coronavirus, segons ha pogut saber elperiodic.com.

Així, durant la setmana vinent els xiquets i xiquetes d'aqueixa classe no hauran d'acudir al col·legi, però la resta de cursos hauran d'acudir a l'escola amb normalitat.

Amb aquest nou positiu, són ja quatre els casos de covid confirmats a les aules de la Vall d'Uixó. El primer va tenir lloc durant les primeres setmanes de curs a l'escola infantil pública Sagrat Cor i aquesta mateixa setmana elperiodic.com avançava que 17 xiquets i xiquetes de 2n d'infantil del CEIP La Cova, i els seus pares, estaven en quarantena preventiva després de confirmar-se que un company va donar positiu en covid-19. Els alumnes d'aquesta classe, la mestra i la monitora del menjador van haver de realitzar-se les PCR.

A més, també s'ha conegut un cas de covid en la classe d'infantil 2 anys del col·legi Ausiàs March. El positiu d'un dels alumnes ha obligat a guardar quarantena preventiva als 12 companys restants i totes la famílies. En aquest cas, la mestra va donar positiu en covid i després de realitzar-se les PCR, només s'ha contagiat un alumne.

La Vall duplica els positius

En tan sols dos dies, la Vall d'Uixó ha duplicat els casos de coronavirus. Si dimarts passat, la conselleria de Sanitat apuntava que havien 12 positius per covid-19, avui sabem que els casos positius han augmentat a 24 fins a l'última actualització, del 22 d'octubre.

Pujar