elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou positiu per covid en una aula d'infantil de 2 anys a la Vall d'Uixó

Nou positiu per covid en una aula d'infantil de 2 anys a la Vall d'Uixó
  • Els 13 alumnes i els seus pares estan en quarantena preventiva pel positiu de la mestra del CEIP Ausiàs March

  • Igual que els 17 xiquets i xiquetes del CEIP La Cova, els 13 alumnes de l'Ausiàs March van anar ahir a realitzar-se les PCR

El covid-19 torna a colar-se a les aules de la Vall d'Uixó. Una classe de 13 xiquets i xiquetes d'infantil de 2 anys del col·legi públic Ausiàs March està confinada després de confirmar-se que la mestra va donar positiu en coronavirus.

Des de divendres passat, els alumnes d'aquesta classe i les seues mares i pares guarden quarantena de manera preventiva per a evitar que es propague el virus. Ahir a la vesprada, els alumnes d'aquesta classe bambolla d'infantil de 2 anys van anar a realitzar-se les PCR.

Tres positius en centres educatius de la Vall

Es tracta del tercer cas confirmat de covid-19 en els centres educatius de la Vall d'Uixó. El primer va tenir lloc durant les primeres setmanes de curs a l'escola infantil pública Sagrat Cor i ahir elperiodic.com avançava que 17 xiquets i xiquetes de 2n d'infantil del CEIP La Cova, i els seus pares, estaven en quarantena preventiva després de confirmar-se que un company va donar positiu en covid-19. Els alumnes d'aquesta classe, la mestra i la monitora del menjador van ser ahir, també, a realitzar-se les PCR.

Segons les últimes dades de la conselleria de Sanitat, del passat divendres, a la Vall d'Uixó hi ha 12 persones que han donat positiu en covid en les últimes dues setmanes.

Pujar