25 de novembre de 2020 25/11/20

Confinen una classe de 2n d'infantil d'un col·legi de la Vall d'Uixó per positiu en covid

CEIP La Cova la Vall d'Uixó
CEIP La Cova la Vall d'Uixó
  • Aquesta vesprada, la mestra, la monitora del menjador i els 17 alumnes es faran les PCR

  • Les famílies dels 17 xiquets i xiquetes estan confinades a l'espera dels resultats

Una aula del col·legi públic La Cova de la Vall d'Uixó ha sigut confinada després de confirmar-se un positiu per covid-19. Es tracta d'una classe de 2n d'infantil i afecta a 17 xiquets i xiquetes que aquesta vesprada acudiran al centre de salut a realitzar-se les PCR.

El divendres passat el xiquet que va donar positiu ja no va acudir a classe i després de confirmar-se el positiu, la mare es va posar en contacte amb el director del col·legi per a comunicar-li la situació, qui va traslladar als pares i mares que els seus fills ni havien d'acudir avui al col·legi i que a partir d'aquesta vesprada començaran a realitzar-se les PCR.

També hauran de realitzar-se les proves la mestra d'aquests xiquets i la monitora del menjador que ha estat en contacte amb ells.

A més dels 17 alumnes, els pares també estan guardant quarantena de manera preventiva i per a evitar que es propague el virus. Es tracta d'un brot d'origen social.

Segons les dades facilitades avui per la conselleria de Sanitat, a data del passat divendres, a la Vall d'Uixó havien 12 persones positives per coronavirus.

Cal recordar que a principi de curs un alumne del centre infantil Sagrat Cor també va donar positiu i es va haver de confinar tota la classe per seguretat. Fins al moment no han transcendit més casos per covid en els centres educatius de la Vall d'Uixó.

Pujar