Castellano

La tercera jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant se celebra a la Nucia

La tercera jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant se celebra a la Nucia
  • La Ciutat Esportiva Camilo Cano ha rebut un total de 7 centres educatius, els alumnes dels quals han participat en diferents activitats d’esport adaptat

MÉS FOTOS
La tercera jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant se celebra a la Nucia - (foto 2)

La tercera de les 13 jornades esportives adaptades que es duen a terme aquest curs escolar a les comarques d’Alacant s’ha celebrat a la Nucia, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. Després de les jornades celebrades a Torrevieja i Pilar de la Horadada, més de 1.000 persones han participat ja en els Jocs Esportius Adaptats.

A la Nucia s’han citat un total de 359 persones entre alumnat, professorat i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de dur a terme diferents activitats inclusives per tal d’oferir les mateixes oportunitats en la difusió de la pràctica esportiva a l’alumnat valencià. A més de les activitats físiques, els participants en la tercera jornada han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En la jornada celebrada a la Ciutat Esportiva Camilo Cano han participat els centres CEE Infanta Elena (Sant Joan d’Alacant), CPEE Secanet (La Vila Joiosa), CPEE Raquel Paya (Dénia), CPEE Gargasindi (Calp), IES Enric Valor (Pego), CEIP Rajoletes (Sant Joan d’Alacant) i l’IES Xèbic (Ondara).

L’organització i el desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Nucia, el TAFAD de l’IES Historiador Chabàs, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i el Centre Penitenciari de Villena.

Les pròximes cites dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant es duran a terme de manera consecutiva a Alacant el pròxim dimarts 3 de desembre, amb la participació de 19 centres educatius, i a la localitat d’Ibi el dimecres 4 de desembre amb la participació de 6 centres docents.

Pujar