Castellano

La selecció tanca a La Nucia els entrenaments previs a l’Europeu de Portugal

La selecció tanca a La Nucia els entrenaments previs a l’Europeu de Portugal
  • El combinat de la Comunitat Valenciana va ser rebut pel diputat d'Esports d'Alacant i alcalde de La Nucia, Bernabé Cano

MÉS FOTOS
La selecció tanca a La Nucia els entrenaments previs a l’Europeu de Portugal - (foto 2)
La selecció tanca a La Nucia els entrenaments previs a l’Europeu de Portugal - (foto 3)
La selecció tanca a La Nucia els entrenaments previs a l’Europeu de Portugal - (foto 4)

Aquest dijous, la selecció de la Comunitat Valenciana va realitzar a la Ciutat Esportiva ‘Camilo Cano’ de La Nucia l’últim entrenament de preparació per a l’XI Campionat d’Europa de Pilota a Mà, que es disputa del 2 al 6 d’abril a Freixo de Espada à Cinta (Portugal). 

El combinat dirigit per Juanma Garrido, Ana Giner i Arnau Oliver va exercitar-se a les modalitats de llargues, joc internacional i one wall a les instal·lacions del municipi, abans de rebre la visita del diputat d'Esports de la Diputació d'Alacant i alcalde de La Nucia, Bernabé Cano, acompanyat pel regidor d'Esports, Sergio Villalba, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines.

Per a Bernabé Cano, "és ja una tradició el que la Selecció vinga a entrenar ací abans de grans esdeveniments esportius. Des de l'Ajuntament portem molts anys col·laborant amb la Federació de Pilota i anem a seguir fent-ho. Som uns fidels seguidors de la pilota i pensem que té un gran futur i que se li ha de donar visibilitat, i les institucions hem de donar suport perquè es conega més i cada vegada hi haja més jugadors i jugadores que la practiquen".

En paraules de Vicent Molines, "estem a pocs dies de l'Europeu de Portugal i la selecció té un any més el privilegi d'exercitar-se en aquestes magnífiques instal·lacions de La Nucia per a l'últim dia de treball tant fisic com de preparacio teòrica de les diferents modalitats".

L'equip partirà el dilluns per carretera cap a Portugal. Dimarts de vesprada es celebrarà la cerimònia inaugural, i entre dimecres i dissabte es disputarà la competició. La tornada està prevista per al diumenge 7.

LLISTAT DE JUGADORS I JUGADORES:

Selecció masculina:

1.Marc Giner

2.Nacho Chacón

3.Rodrigo Sebastiá 'Pere Roc II'

4.Diego López

5.José Luis Calvo

6.Seve Martínez

7.Carlos Salelles

8.Sacha Kruithof

9.Guillermo Alandes

10.Víctor Bueno

11.Lluís de la Vega

Selecció femenina:

1.Victoria Díez

2.Ana Puertes

3.Amparo Martí

4.Irene Badia

5.Anabel Castelló

6.Clara Barrachina

Pujar