Castellano

Laura Gabín, veïna de La Nucía, i la seva gossa “Hanna”, finalistes de “Got Talent”

Laura Gabín, veïna de La Nucía, i la seva gossa “Hanna”, finalistes de “Got Talent”
  • A l'espectacle de la final, que s'emetrà demà a Telecinco, intervindran la gossa “Hanna” amb dos cans més “Magie” i “Samba”, dirigit per Laura Gabín

Les nucieres Laura Gabín i la seva gossa “Hanna” participen a la gran final del programa de televisió “Got Talent” Espanya, que serà emès demà divendres 17 de desembre a les 22 hores a Telecinco. Des de la regidoria de Protecció Animal i Esports es va desitjar sort a aquesta dupla núciera a la final d'aquest concurs televisiu.

A l'espectacle de la final intervindran la gossa “Hanna” amb dos cans més “Magie” i “Samba”, dirigit per Laura Gabín. Aquests gossos “nucieros” entrenen a la “Pista Canina d'Agility” de la Ciutat Esportiva Camilo Cano. Espai específic d'entrenament de gossos al recinte esportiu, on aquest matí Jessica Gommans, regidora de Protecció Animal i Sergio Villalba, regidor d'esports, han desitjat sort a la final de “Got Talent” de Telecinco.

Després de 10 gales d'audicions, quatre semifinals i les actuacions de més de 280 artistes elegits entre els més de 6.000 que es van inscriure al càsting, el “talent show” de Telecinco tanca demà la setena temporada amb una gala en què “Hanna ” i la Laura formaran part dels 12 finalistes que han arribat a aquesta darrera fase del concurs.

Dansa i Agility

Hanna i Laura basen el seu espectacle en una combinació de dansa amb música juntament amb una demostració d'habilitats agility, demostrant la seva destresa i la coordinació que hi ha entre gossa i instructora. La finalitat d'aquesta parella és demostrar a tots com pot arribar a ser la divertida la companyia d'un gos i donar visibilitat al bé que ho passen juntes i lluitar d'aquesta manera contra l'abandonament animal. És la primera vegada a totes les edicions de Got Talent a nivell mundial, que un espectacle amb gossos arriba a la final

Programa Got Talent

Després de passar diverses rondes prèvies classificatòries, arribar a semifinals i aconseguir el pas a la final gràcies a ser els més votats pel públic, demà és l'última cita en què Hanna i Laura poden proclamar-se guanyadors d'aquesta setena edició de Got Talent Espanya”.

Pujar